Pavlović: „Ovo sam čekao, za ovo trenirao…”

Lazar Pavlović (2001. godište) bio je apsolutno najveće (i jedino) iznenađenje koje je Milošević servirao Lalatoviću u revanšu polufinala Kupa Srbije na „Čairu”.

FOTO: FK Partizan
Momak koji tek dve nedelje radi sa seniorima crno-belih pre četiri dana je saznao da će biti u protokolu u Nišu, a nekoliko sati pred meč je čuo najlepšu vest od trenera Partizana – biće u startnoj postavi!

„Igrali smo nerešeno i ušli smo u finale, što je najbitnije. Okrećemo se protivniku u finalu i da osvojimo Kup”, bile su prve reči Partizanovog debitanta koji ni bolji izlazak iz igre nije mogao da zamisli. Njega je u 82. minutu zamenio legendarni Saša Ilić.

Pavlović je ispričao kako je došlo do toga da se odjednom nađe u planovima Miloševića za ovu utakmicu.

„Dve nedelje radim sa prvim timom. Pre četiri dana sam igrao za omladince, a posle toga su me pozvali, rekli mi da ću da debitujem, da igram…”

Osećaj se teško može opisati – debitovao je za Partizan.

„Bila je pozitivna trema, ali osećao sam se super, treniram ceo život, ispunio sam svoj san da zaigram za Partizan. Nastavljam dalje, da osvojimo Kup”.

Kakav je osećaj istrčati na teren?

„Pozitivno je bilo, dao sam sve od sebe, naša publika je najbolja u Srbiji!”

Poseban podstrek imao je Lazar od svojih najmilijih u Nišu. Sreća je sa njima potpuna, uz plasman u finale na megdan sa Zvezdom.

„Jeste, došli su mama , tata, sestra, ujna i prijatelji, baš mi je drago. Njima sam i poklonio svoj prvi dres”.