Sale Ilić: Lepši kraj nisam mogao da zamislim! (VIDEO)

Srećan završetak za čuvenog kapitena crno-belih.

FOTO: FK Partizan
Poslednja utakmica Saše Ilića završila se na najbolji mogući način za čuvenog kapitena crno-belih. Partizan je gostovao Crvenoj zvezdi na Marakani i uspeo da dođe do pobede od 1:0 čime je Ilić podigao još jedan trofej i na taj način otišao u penziju na pravi način.

Nije ova sezona bila dobra po Partizan, mnogo stvari nije štimalo, ali kao da su Saša Ilić i pre svega njegovi saigrači rešili da u ovoj poslednjoj utakmici budu na najvećem mogućem nivou. I to se i dogodilo.

Partizan je nadigrao Zvezdu, i to u na Marakani, i tako stigao do 16. Kupa Srbije u istoriji. Ilić je sve svoje misli predočio na sažet način.

„Biću kratak. Lepši završetak karijere nisam mogao da zamislim. Hvala saigračima što su mi omogućili da odem u penziju sa pobedom nad najvećim rivalom”, rekao je Saša Ilić posle utakmice za kamere TV Arena Sport.

Kasnije u miks zoni pitali su ga novinari i da li bi možda ovaj uspeh mogao da ga natera da se predomisli?

„Znam da ni igrači ni navijači ne žele da idem u penziju, ali ja sam to prelomio u glavi. Meni je sve ovo izuzetno emotivno. Hvala svima koji su bili uz mene svih ovih godina, a ja bio tu sa njima”.

O samoj utakmici...

„Bio je pravi derbi. Čestitam igračima Zvezde na zasluženoj tituli, ali mi smo večeras bili bolji rival. Na Partizanovim igračima koji ostaju je da probaju da napadnu titulu”.

Da li je možda Ilić u svlačionici držao poslednji govor?

„Ja držim govor svaki dan, nije bilo potrebe za tim. Nismo igrali dobro ove sezone, ali smo večeras bili baš kako treba”, odgovara Ilić o kome je za Arenu govorio i Zoran Tošić.

I njemu je bilo mnogo drago što je zajedno sa saigračima odveo Ilićev Partizan do novog trofeja.

„Velika je čast što sam mogao da igram sa Sašom. Osvojili smo trofej, digli se posle svega i ispunili jedan od ciljeva za ovu sezonu”, rekao je Tošić.

Na kraju je utiske izneo najmlađi - Danilo Pantić.

„Prelep trenutak, ovom čoveku što smo priredili, velika je stvar. Čestitke Zvezdi na utakmici i sezoni, ali mislim da smo večeras bili bolji i zasluzđeno pobedili. Peostaje nam da uživamo svi zajedno”, rekao je Pantić.