Saša pravi razliku na terenu!

U susret 6. kolu plej of faze SLS koju će crno -beli u subotu 11. 5. 2019. godine igrati sa ekipom Vojovodine još uvek sabiramo utiske posle poslednje utakmice sa ekipom Napretka i nova tri boda koja Partizan vode u Evropu.

FOTO: FK Partizan
Strelac prvog gola za Partizan i izjednačujući pogodak 2:1 (1:1) bio je Danilo Pantić.

O utakmici, Saši Iliću i začaranoj mreži Pantić je govorio za Partizanov sajt:

„Svaki put kad igramo protiv Napretka bude teško,  stvarno su dobar tim, sa dobrim igračima, njih trojica su igrali jedno vreme u Partizanu: Ostojić, Nemanja i Nikola Petrović. Presrećan sam zbog pogotka, nisam ga dugo postigao, sad je bio taj dan. Saša mi je vratio izvanrednu loptu, ostalo mi je samo da pogodim gol. Suvišno je trošiti reči koliko je Saša bitan za nas, u 40 godina pokazuje da svaki put kad uđe na teren pravi razliku i donosi dobro timu. Čovek je legenda, sve vidi na terenu”.

„Imali smo mnogo šansi, lopta nije htela u gol, primili smo ga iz jednog, najviše dva udarca ka našem. Svi smo zajedno, nas 11, verovali od početka do kraja da možemo da preokrenemo rezultat, ta vera nam se isplatila, na kraju smo zasluženo trijumfovali. Verovali smo posle 1:1 da možemo da postignemo i taj drugi gol i to se i dogodilo. Čestitam igračima Napretka na fantastičnoj utakmici, pružili su fantastičan otpor, mi smo slavili ovog puta”.