Savo sprema jedno iznenađenje… (SASTAV) (FOTO)

Trener Savo Milošević napraviće nekoliko taktičkih promena u startnoj postavi, a priliku će pored Zorana Tošića dobiti i Đorđe Ivanović.

FOTO: FK Partizan
Ulog je pehar, a Partizan želi da u komšiluku dođe do četvrtog trofeja pobednika nacionalnog Kupa i na taj način da bar malo „ublaže” sezonu za zaborav. Trener Savo Milošević je malo promenio plan i kako saznaju pojedini sportski portali odlučio se za neke nove adute i taktiku tako da na terenu od starta treba da se nađu Zoran Tošić i Đorđe Ivanović, a uloga u sredini namenjena je Danilu Pantiću iza jedinog klasičnog napadača Rikarda Gomeša.

Poslednju liniju trebalo bi da predvodi kapiten Vladimir Stojković, a pored stopera Bojana Ostojića i Strahinje Pavlovića na boku će napadače domaćina čuvati Nemanja R. Miletić i Slobodan Urošević. Imaće pomoć od Aleksandra Sćekića i Saše Zdjelara, koji je u poslednjem okršaju bio jedan od najboljih aktera u crno belom dresu.

Projektovan sastav: Stojković – N.R. Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Šćekić, Zdjelar, Tošić, Ivanović, Pantić – Gomeš

FOTO: Partizan Video Materijal