Smiljanić: Ne znam kako poklanjamo golove protivnicima!

Fudbaler Partizana smatra da njegova ekipa mora da pobedi sve do kraja i da obezbedi Evropu.

FOTO: FK Partizan
Fudbaler Partizana Milan Smiljanić posle pobede nad ekipom Mladosti iz Lučana (2:1) rekao je da je njegova ekipa pokazala veliku želju za trijumfom koji ih je vratio na poziciju koja vodi u Evropu.

„Zaista smo imali veliku želju da pobedimo jer smo posle poraza u prethodnom kolu došli na poziciju koja nam nije donosila put u Evropu i samim tim znamo da ovaj mikro ciklus moramo da dobijemo pod imperativ”, rekao je Smiljanić za klupski sajt.

Vezni igrač crno-belih istakao je da i nakvašen teren bio dodatni problem i da je postojala bojazan da li će moći da ispoštuju zadatke i dogovor iz svlačionice.

„Igrali smo dobro u prvom poluvremenu i onda u drugom uvek nešto padnemo. Posle vođstva i prilike da sve rešimo "zakuvamo" sami sebi. Ako me pitate kako nam u trenutku padne koncentracija i poklonimo uvek neki gol zaista ne znam, osim da smo vrlo svesni toga i da se trudimo da popravimo”, naveo je Simljanić i dodao:

„U ovim trenucima kada je važno da svaku utakmicu u plej-ofu pobedimo i spremamo se za polufinale Kupa Srbije, imperativ je da mi kao tim budemo spremni sa što manje povreda i kartona.”

Partizan sledeći meč u plej-ofu Superlige igra u nedelju protiv Napretka iz Kruševca od 16 časova, a grupa JNA i GTR izdali su zvanično saopštenje, kojim su pozvali Grobare da se uključe aktivno protiv uprave, ali i cirkus lige.

Izvor: Partizan.rs