Stojković: Obećao sam Saletu da ćemo ga ispratiti s peharom! (VIDEO)

Bilo je omalovažavanja sa svih strana. Počevši od medijske hajke da ne znamo ništa i tako dalje, da ne širim priču...”, istakao je golman Partizana

FOTO: FK Partizan
Golman Partizana Vladimir Stojković, posle pobede u finalu Kupa Srbije, rekao je da je njegov tim zasluženo osvojio trofej.

„Tako to u životu dođe... Ne želim nikoga da omalovažim ili uvredim, ali pojedini su pričali da će nas pobediti "ako ima Boga". Dok smo gubili i dok su nas vređali, pljuvali, verovali smo da ima Boga jer znamo da ima Boga i znam da nam je on pomogao da osvojimo ovo. Bilo je omalovažavanja sa svih strana. Počevši od medijske hajke da ne znamo ništa i tako dalje, da ne širim priču... Pokazali smo kako se bori za klub i više nego zasluženo smo pobedili”, rekao je Stojković novinarima posle meča na stadionu Rajko Mitić.

Stojković je čestitao Crvenoj zvezdi na tituli i poželeo joj dalje uspehe, a naglasio je da je njegov prioritet da sledeće sezone vidi Partizan koga će se svi plašiti i koga će svi poštovati.

Golman crno-belih rekao je i da ga je utakmica finala Kupa podsetila na reprezentativni duel Srbije i Gruzije.

„Telo mi se celu utakmicu treslo. Znao sam da ne sme da uđe lopta u gol... Kao protiv Gruzije, tu su jedan, dva šuta... Ta utakmica nas je tada odvela na Mundijal. Isto je sada bila neka tenzija, mešavina adrenalila i svega ostalog što nosi jedna ovako bitna utakmica. Slično sam se osećao i negde u podsvesti sam znao da moramo da pobedimo. Bio sam ubeđen u to”, rekao je Stojković i dodao da je bitno što se Saša Ilić od dresa Partizana oprostio na najbolji mogući način.

„Znam koliko mu je bilo bitno. Obećao sam mu da ćemo ga ispratiti sa trofejem”, zaključio je Stojković.


Izvor: Novosti.rs