Uroš Trifunović: Partizan veliki klub, pokušavam da uživam!

Partizan je veliki klub, moraš da se boriš za šansu, da uvek daš sve od sebe”, kaže talentovani šuter.

FOTO: KK Partizan NIS
Na leđima ranac, u rukama medicinski materijal koji je iz svlačionice trebalo odneti do tačke B. Sudbina najmlađih u timovima.

I ta dužnost rukija ne pada teško Urošu Trifunoviću. Naprotiv. On to sve radi sa osmehom na licu. Baš kao što se tako „sa osmehom na licu”, pred poslednji minut utakmice protiv Dinamika zaleteo i snažno zakucao.

Za aplauz oko hiljadu ljudi koje kiša, ali i ne baš popularan termin, nisu sprečili da nedelju uveče provedu sa svojim ljubimcima.

I to zakucavanje bilo je kruna još jedne dobre partije Trifunovića u Superligi. Do sada je bio akter sva tri meča.

I ovaj poslednji protiv Dinamika bio je i njegov najbolji - ubacio je 14 poena, za 13 minuta na terenu. Na konstataciju da deluje da uživa u poverenju koje dobija, mladi bek je odgovorio.

„Pokušavam! Trudio sam se da iskoristim šansu, drago mi je da smo pobedili ovako ubedljivo..”

Trinkijeri je više puta ponovio da će Superliga Partizanu poslužiti, između ostalog, kao svojevrstan test za mlade igrače. I ne samo za njih. Da će svi dobiti šansu, da pokažu šta je to što mogu da daju Partizanu, da se izbore za mesto u timu.

Trifunovića pitamo, koliko je teško boriti se za mesto u Partizanu?

„Partizan je veliki klub, moraš da se boriš, da uvek daš sve od sebe. Pa šta bude. Važno je da si u svakom trenutku spreman i da uvek daš svoj maksimum..”

Izvor: Zurnal.rs