Uroš Vitas: Mnogo cenim Savu, Partizan je moj klub, sve zavisi od…

Partizan kreće u renoviranje tima za narednu sezonu, to je juče na konferenciji za novinare najavio i sam trener Parnog valjka Savo Milošević. 


Prva dva imena do kojih je HotSport došao su napadač Ivan Šaponjić i štoper Uroš Vitas.

Upravo smo nekadašnjeg fudbalera Rada, Genta i Mehelena kontaktirali u Kazahstanu gde brani boje Irtisa iz Pavlodara. Evo šta pouzdani štoper kaže o interesovanju Partizana.

„Interesovanje kluba kao što je Partizan sigurno prija. Raspoložen sam da se vratim u Partizan. To je moj klub, tu sam igrao kao ‘klinac’. Takođe, puno cenim Savu Miloševića i drago mi je ako jedna takva fudbalska legenda veruje u to da mogu da pomognem crno-belima. Spreman sam!”, rekao je Uroš Vitas.

Uroš Vitas je član Irtisa iz Pavlodara, pre dve godine rivala Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a ugovor mu ističe u decembru.

„Imam ugovor sa Irtišom do decembra, ali ako se dva kluba dogovore sa velikim zadovoljstvom bih obukao crno-beli dres”, zaključio je Vitas.

Uroš Vitas je zimus iz Belgije stigao u Kazahstan i odigrao je sedam utakmica za Irtiš. Prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije. Nema sumnje da bi Partizan sa Vitasom dobio sigurnost u zadnjoj liniji…

Izvor: Hotsport.rs