Crnogorski paket u Partizanu! (VIDEO)

Pored desnog beka Pešukića dolazi i štoper Vujačić.

FOTO: Partizan Video Materijal
Umesto jednog, u Humsku stižu dvojica igrača iz Crne Gore! Paket iz Podgorice i Golubovaca već je krenuo ka Beogradu, pošto će od naredne sezone igrači Partizana biti Igor Vujačić, dosadašnji štoper Zete i Periša Pešukić, desni bek Budućnosti.

Partizan je završio posao oko dovođenja ove dvojice fudbalera, koji bi trebalo da se saigračima priključe već na početku priprema. Vujačić dolazi kao slobodan igrač na crno-belu stranu Topčiderskog brda, dok će za Pešukića Budućnost dobiti obeštećenje od 90.000 evra. Obojica igrača potpisaće ugovore na četiri godine.

Isključite adblock i podržite naš rad, hvala!

Igor Vujačić je bio kapiten Zete u prošloj sezoni, igra na mestu štopera, imao 24 godine, a nosio je kratko i dres Vojvodine pre pet sezona. U biografiji ima upisana i dva nastupa za reprezentaciju Crne Gore.

Za Perišu Pešukića, kako su pojedini sportski portali u utorak objavili, važi da je neumoran desni bek, koji se konstantno ubacuje u napad.


Dolazak istovremeno dvojice fudbalera iz Crne Gore u Partizan neodoljivo podseća na sezone kada su isto tako u paketu stigli Slaven Stjepanović i Marko Ćetković iz Zete ili nešto kasnije Risto Lakić i Mladen Božović iz Budućnosti.

Iako bi po propisima trebalo da Pešukić i Vujačić zauzmu mestra stranaca u Partizanu, istorija nas je naučila da crnogorski fudbaleri u Superligi vrlo brzo dobijaju srpske pasoše, pa se ta prepreka na taj način prevaziđe.