Dinga predstavljen u Humskoj: Otkriveno zbog koja dva velika kvaliteta je doveden u Partizan! (VIDEO)

Crno-beli predstavili i Dominika Dingu!

FOTO: PrintScreen/YouTube
Dominik Dinga promovisan je kao novi fudbaler Partizana u Humskoj i tom prilikom je zadužio dres sa brojem 67, za koji kaže da ima posebnu simboliku za njega, ali nije želeo da otkriva o čemu je reč.

On je zahvalio treneru Savi Miloševiću za prelazak u Partizan, pošto je on na njegovo insistiranje doveden. On je naglasio da želi da igra za reprezentaciju Srbije u koju želi da uđe posle dobrih igara u Partizanu.

„Istina je, svaki igrač želi da igra za svoju želju, ja želim da igram za Srbiju, to mi je želja, da odigram dobro za Partizan i da se vratim u reprezentaciju”.

Isključite adblock i podržite naš rad, hvala!


„Naravno da nisam imao dilemu, kada sam čuo to bio sam presrećan, jer Partizan je jako veliki klub”, poručio je Dinga, koji je otkrio i zašto u Rusiji nije dobio više šanse da igra.

„Najviše je do trenera, mnogo je bilo i igrača na mojoj poziciji, bilo je nas šest, samo je jedan inostrani igrač igrao, čestvorica su igrala na klupi. U rusiji malo teže dolaze do izražaja mlađi igrači, prvo prednost imaju iskusniji. Ali nisam se pokajao, u prvoj sezoni sam odigrao 20 utakmica, imam 30 utakmica u ruskoj ligi, jeste da poslednju godinu nisam mnogo igrao, ali to je veliko iskustvo za mene”.


Svoje mišljenje o Dingi dao je i Savo Milošević, koji je posebno istakao dva njegova kvaliteta - brzinu i tehniku i naglasio da će to biti preduslov za sve koji igraju u zadnjoj liniji Partizana.

„On je stvarno fenomenalan momak, rekao je bitnu stvar, za ono što mi planiramo, a to je da zadnja linija igra visoko, za to vam je potrebno da imate hitrinu, i drugi bitan kvalitet je da zadnja linija igra, da ulazi u igru, a ne da preskače dugim loptama, to su dva jako bitna segmenta koja igrač mora da poseduje da bi mogao da igra u Partizanu”, zaključio je Savo Milošević.

Isključite adblock i podržite naš rad, hvala!