Leonardo je Partizanova meta broj 1 u prelaznom roku! (VIDEO)

Klub iz Humske nameren da iskoristi spor igrača sa Al Vahdom i sve finansisjke resurse od prodaje stranaca usmeri ka Brazilcu, oko koga bi se gradio ceo novi tim.

FOTO: FK Partizan
Kompletan prelazni rok u Partizanu, preciznije plan koji je usko vezan za angažovanje fudbalera, usmeren je ka – Leonardu Da Silvi Souzi, koga klub iz Humske namerava da vrati ovoga leta, saznaje Telegraf. Brazilac je u ovom trenutku prva opcija u ofanzivnom delu tima i pregovori sa njim i njegovim agentom Dimitrijem Seljnukom su poodmakloj fazi! U igri je veliki novac!

Misija osvajača Kupa Srbije nije nimalo laka, ali nije ni tako neizvodljiva kao prošlog leta, iako na papiru Leonardo još uvek ima važeći ugovor sa Al Vahdom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Klub iz Abu Dabija i Brazilac su „zategli” odnose u smiraju sezone, pa napadač u poslednja tri meča uopšte nije bio u konkurenciji za sastav tima, već je otputovao u domovinu i gotovo izvesno će raskinuti ugovor, koji važi do 30. juna 2020.

FOTO: FK Partizan
Partizan, odnosno deo čelnika sa kojima je Leonardo sve vreme u kontaktu otkako je napustio Humsku, reagovali su na pomenute okolnosti i započeli pregovore za koje će, izvesno je, biti potrebno i mnogo živaca zbog čudnovate naravi fudbalera.

Crno-beli imaju jasan plan, koji je predočen i Leonardu: učiniće sve da se tokom leta oslobode svih stranaca koji trenutno brane boje kluba i dobar deo novca, kojim su plaćali emisare usmere ka Leonardu.

I to se ne odnosi samo na strance (Valijente, Suma, Musa, Enake, Rikardo – prodaja...) već i na neke domaće igrače sa visokim ugovorima. Crno-beli će, naravno, angažovati nove inostrane igrače, ali bi tim i ideja novog Partizana na čelu sa Savom Miloševićem bili usmereni i koncipirani oko Leonarda.

Fudbaler na stolu već ima ponudu Partizana i u najskorije vreme ća odgovoriti da li prihvata novi izazov u Humskoj u kome bi bio lider i ubedljivo najplaćeniji fudbaler.

Rekosmo već, Leonardo je u protekloj sezoni branio boje Al Vahde, koja je sezonu u Emiratima okončala na trećoj poziciji. Brazilac je, naravno, bio prva zvezda tima sa neverovatnom statistikom – 24 utakmice, 19 golova i 10 asistencija...

Pogledajte i golove koje je postigao za Partizan:


Pogledajte i njegove golove za Al Vahdu: