Milošević zove na Kup prijateljstva: „Dođite i uživajte u fudbalu!”

Na ovogodišnjem turniru učestvovaće 12 klubova, timovi će biti podeljeni u četiri grupe, a po dve prvoplasirane obezbediće plasman u četvrtfinale.

FOTO: FK Partizan
Trener fudbalera Partizana i idejni tvorac Kupa prijateljstva Savo Milošević rekao je da mu je drago što je turnir i ove godine dobio veliku podršku ljubitelja fudbala širom regiona.

„Zaista sam presrećan što ćemo i ove godine imati priliku da ugostimo veliki broj talentovanih igrača. Oni su najbolje što naš region ima i zato pozivam sve ljubitelje fudbala da dođu na Zlatibor od 4. do 9. juna, jer sam uveren da će moći da uživaju u veoma zanimljivom i kvalitetnom turniru”, rekao je Milošević.

Još samo jedan dan ostao je do početka drugog Kupa prijateljstva evropskih klubova za igrače mlađe od 18 godina koji će i ove godine biti održan na Zlatiboru i koji će na jednom mestu će okupiti 12 najboljih klubova iz regiona.

„Kup prijateljstva evropskih klubova je osnovan da omogući najtalentovanijim fudbalerima sa ovih prostora da se međusobno nadmeću, ali i da se druže, razmenjuju iskustva i stvore prijateljstva za čitav život. I zato sam ponosan na činjenicu da su klubovi širom regiona prihvatili da budu deo ovog projekta”, rekao je Milošević.

Na ovogodišnjem turniru učestvovaće 12 klubova, timovi će biti podeljeni u četiri grupe, a po dve prvoplasirane obezbediće plasman u četvrtfinale.

A grupa: Crvena zvezda, Maribor, Željezničar.
B grupa: Sarajevo, Vojvodina, Budućnost.
C grupa: Dinamo, Olimpija, Vardar.
D grupa: Partizan, Osijek, Sloboda.