Partizan bez Sume, Rikarda i Stojkovića na testu sa Zvijezdom

Crno-beli će danas odigrati drugi kontrolni meč protiv Zvijezde 09 u Ugljeviku,

FOTO: FK Partizan
Trener Partizana Savo Milošević na ovo ‘mini-gostovanje’ poveo je 24 igrača, od kojih su dvojica golmana.

To implicira da će ponovo veliki broj igrača dobiti šansu, a među njima i poslednji novajlija Aleksandar Lutovac, koji je nešto kasnije stigao u tabor crno-belih zbog Evropskog prvenstva za mlade na kom je učestvovao sa selekcijom Srbije.

Na spisku nema najboljeg igrača Rikarda Gomeša, ponovo kako se ne bi rizikovala povreda, pošto se očekuje da uskoro bude realizovan njegov transfer u Emirate.

Takođe, nema ni Sejdube Sume, koji ima administrativne probleme, kao ni Vladimira Stojkovića, koji će u potpunosti početi da radi sa ekipom u Sloveniji od 2. jula.

Na spisku putnika koje je odredio Savo Milošević za meč sa Zvijezdom su: Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Dominik Dinga, Igor Vujačić, Nemanja R. Miletić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Periša Pešukić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Lazar Pavlović, Strahinja Jovanović, Ognjen Ožegović, Ivan Milosavljević, Aleksandar Šćekić, Miljan Momčilović, Aleksandar Lutovac, Filip Stevanović, Nikola Lakčević, Đorđe Ivanović, Armin Đerlek, Slobodan Stanojlović.

Izvor: Hotsport.rs