Partizan dobio ponudu i za drugog štopera, šta će odlučiti?! (VIDEO)

Kako je krenulo, Partizan će ovog leta promeniti gotovo kompletnu odbranu.

FOTO: FK Partizan
Mark Valijente je „otpisan”, baš kao i levi bek Nemanja G. Miletić, Strahinja Pavlović je pred spektakularnim transferom u Juventus (pominjao se i Votford), a rastanku sa crno-belima približio se i još jedan mladi štoper - Svetozar Marković.

Za ovog momka bilo je ozbiljnog interesovanja i zimus, kada su crno-beli za njega tražili oko 3.5 do 4 miliona , ali Marković je ipak ostao, pa se ubrzo i povredio, zbog čega je i propustio veći deo proleća, što je iskoristio Strahinja Pavlović, zauvzevši njegovo mesto u startnih 11.

Olimpijakos je klub koji najupornije prati razvoj 19-godišnjeg defanzivca, a kako danas prenosi „Telegraf”, crveno-beli iz Pireja i u aktuelnom prelaznom roku pokazuju želju da ga dovedu u svoje redove.


Ponuda već postoji, ali zbog pomenutih problema izazvanih Markovićevom povredom, ona nije na nivou zimskih očekivanja.

Sada bi, navodno, crno-beli bili zadovoljni i sa 2.5 miliona €, ali je neizvesno da li je Olimpijakos spreman i toliko da plati, pa će uprava crno-belih morati da naknadno proceni šta je najbolje udariti u novonastaloj situaciji, pogotovo ukoliko je ponuda Atinjana bliska pomenutoj sumi.

Ako bi se i taj transfer realizovao, Partizan bi ovog leta ostao bez dva talentovana štopera (Strahinja Pavlović i Svetozar Marković), a s obzirom na ono što je do sada poznato javnosti, crno-beli bi od njih dvojice mogli da očekuju više od 8 miliona €, uz dodatne bonuse, pogotovo kada je Pavlović u pitanju.