Partizan „krade“ Liverpulovu metu? (VIDEO)

Kako piše Mondo, otac Andree Kardosa nije uveren da bi selidba u tako veliki klub bila pravi potez, što će crno-beli pokušati da iskoriste.

FOTO: FK Partizan
Partizan želi talentovanog Portugalca Andea Kardosa iz Sportinga, piše Mondo. Dodatnu težinu ovoj informaciji doprinosi i činjenica, da se mladi ofanzivac pre mesec dana pominjao kao izvesno pojačanje šampiona Evrope Liverpula.

Isključite adblock i podržite naš rad, hvala!

Kako piše Mondo, 19-godišnji momak iz Madeire, prozvan Novi Ronaldo zbog talenta i istog mesta rođenja kao i čuveni CR7, još nije prelomio. Tačnije, njegov otac nije uveren da bi selidba u tako veliki klub bila pravi potez, jer bi njegov sin morao na neizbežnu pozajmicu u drugi klub - verovatno u Čempionšip. Kao i da se tu se otvorila mogućnost koju Partizan pokušava da iskoristi.

Isti izvor navodi i da su crno-beli već kontaktirali oca mladog igrača, ali da je isto to učinio i Dinamo iz Zagreba. Važno je napomenuti i da će Kardoso na kraju juna postati slobodan igrač. Naredni dani će pokazati da li je ovaj transfer uopšte realan kada su u pitanju crno-beli.

Kardoso je u Lisabon stigao sa 12 godina, a bio je i kadetski rerepezntativac Portugalije.


Isključite adblock i podržite naš rad, hvala!