Partizan ne odustaje, Radnički traži 300.000 evra!

Nadmudrivanje dva kluba je u toku, dok želja igrača nijednog trenutka nije sporna, pošto defanzivac želi među crno-bele.

FOTO: Starsport
Defanzivac Radničkog – Đorđe Crnomarković (25) jedna je od primanih meta Partizana u letnjem prelaznom roku, o čemu smo već i pisali, ali je potrebno da dva kluba usalglase stavove kako bi došlo do konačnog dogovora. Jer Nišlije potražuju poprilično visoko obeštećenje obeštećenje za srpske uslove, što u ovom trenutku koči realizaciju transfera.
Konkretno, Radnički za Crnomarkovića namerava da naplati obeštećenje u visini od 300.000 evra, što nije baš cifra koja se dopada crno-belima, ali ne nemaravaju da odustanu od igrača koga je Savo Milošević poželeo u timu za narednu sezonu.

Olakšavajuća okolnost po osvajača Kupa Srbije je želja samog igrača da obuče crno-beli dres, koja nije nimalo sporna. Štaviše, Crnomarković je odbio ponudu iz Poljske, koja je možda bila i finansijski primamljivija samo da bi došao u Humsku, ali je i sam prinudjen da sačeka rasplet, odnosno dogovor Partizana i Radničkog kako bi mu se želja ostvarila.

Tokom karijere Đorđe Crnomarković je branio boje Beograda sa Karaburme, Šumadije Jagnjilo, Donjeg Srema, Javora, ljubljanske Olimpije, Čukaričkog, a u protekloj sezoni je sa Radovanom Pankovim, koji je nedavno prešao u redove Crvene zvezde, činio jedan od najboljih defanzivnih tandema u Superligi.

Crnomarković je samo jedan od igrača u poslednjoj liniji tima na koga je Partizan bacio udicu, jer struka u Humskoj namerava da reorganizuje kompletnu poslednju liniju, što prevremenim rastancima sa pojedinim igračima (Valijente, N. G. Miletić...), što transferima onih na kojima može da se zaradi (Pavlović, N. R. Miletić, Marković, Urošević)...

Izvor: Telegraf.rs