Dogovor između Partizana i Rome postignut, stiže napadač!

Sledeće nedelje se očekuje njegov dolazak.

FOTO:Getty

Juče se brzinom svetlosti pronela informacija da je Umar Sadiku velika želja Partizana.

Fudbaler Rome na pozajmici u Peruđi nije naročito blistao, upisao je tek tri gola na 17 utakmica, ali to je očigledno bilo dovoljno crno-belima da krenu u akciju.

Prema saznanjima Mocart sporta, Partizan je postigao dogovor sa Vučicom oko pozajmice na godinu dana vredne 100 hiljada evra.

Ukoliko se Sadik pokaže kao vredna investicija, beogradski klub će moći da otkupi po fiksnoj klauzuli od 1,6 miliona evra.

Upravo je to svota za koju je Sejduba Suma stigao u Humsku, pa nema sumnje da su čelnici Partizana vodili računa i o tome.

Ispostavilo se da je Nigerijac ipak još uvek pod ugovor sa timom sa Olimpika koji ga se ne bi odrekao bez obeštećenja.

Partizan je potencijalno pojačanje pronašao i u Argentini.

Sadik je u prošlosti nastupao za Speciju, Bolonju, Torinu, NAK Bredu, Rendžers, a jedno vreme je bio i u Romi gde je na šest utakmica postigao dva gola.

U pitanju je snažan i brz napadač koji karakteristikama umnogome podseća upravo na Rikarda, ugovor sa Peruđom mu je istekao, a prema sajtu transfermarkt procenjen je na 1,4 miliona evra.

Za olimpijsku reprezentaciju Nigerije je na šest utakmica postigao četiri gola. Partizan je u ovom prelaznom roku već doveo petoricu fudbalera.


Izvor: Sportske.net