Partizan računa na levog beka iako još uvek čeka papirologiju: Viza i za Brezančića

Iako se još čeka papirologija iz inostranstva, crno-beli su iskusnog levog beka već uvrstili na spisak putnika za Veliku Britaniju, gde će početi borbu za grupnu fazu LE.


Rajko Brežančić u narednoj sezoni nosiće dres Partizana. Iako se još čeka papirologija iz inostranstva, crno-beli su iskusnog levog beka već uvrstili na spisak putnika za Veliku Britaniju, gde će 25. jula odigrati prvi meč drugog kola Lige Evrope protiv pobednika meča Konahs Kvej (Vels) - Kilmarnok (Škotska).

Dete crno-belih koje je vrlo dobrim igrama u dresu Čukaričkog obezbedilo inostrani angažman u Holandiju, pa zatim u Malagu, sa ostalim igračima Partizana podnelo je zahtev za britansku vizu što jasno govori da je sve dogovoreno oko njegovog angažmana i da nedostaje samo potpis. Kad Malaga pošalje papire, igrač će se obavezati na trogodišnju vernost.

Zatišje u Humskoj što se tiče pojačanja ne znači da se u klubu i ne radi na tom planu. Italijani potvrđuju da su crno-beli postigli dogovor sa Romom oko pozajmice napadača Umara Sadika. Mladi 22. godišnji Nigerijac razmišlja, ali iskustvo Boaćija u Zvezdi može da presudi da dođe u Humsku. Rikardo Gomeš mogao bi da se preseli u Al Hilal, koji se pojavio kao konkurent klubu iz Katara.

Izvor: Novosti.rs