Partizanovi Crnogorci se predstavili Grobarima! (VIDEO)

Igor Vujačić i Periša Pešukić najavljuju napad na duplu krunu za crno-bele!

FOTO: PrintScreen/YouTube.com
Partizan je predstavio dva nova fudbalera, Perišu Pešukića i Igora Vujačića. Pešukić, koji igra na poziciji desnog beka, zadužio je broj dva, dok je štoper Vujačić zadužio dres sa brojem pet.

Isključite adblock i podržite naš rad, hvala!


Obojica su istakla da im je čast što su potpisali za Partizan i da je ovo ostvarenje nijihovog sna, i obojica najavljuju da se ne plaše konkurencije i da su spremni da se nametnu treneru Savi Miloševiću, koji je takođe bio na konferenciji i pojasnio je situaciju da su crno-beli u jednom danu potpisali tri nova igrača.„To je tako u fudbalu, ne možete da predvidite situaciju. Malo je nezgodan period po nas u Srbiji, jer počinjemo priču ranije u odnosu na celu Evropu. U Evropi se prelazni rok dešava kasnije nego kod nas, a mi zbog LE moramo ranije da formiramo tim, pa se zato dešava ovako da u jednom danu možemo da dovedemo tri igraća, možda će se tako nešto ponoviti za 15 dana”, poručio je Miloševič.

Periša Pešukić je istakao da je dobio pozitivne preporuke Branka Brnovića, kao i nekoliko saveta za nastupe u Partizanu.

„Ovom prilikom bih želeo da se zahvalim šefu stručlnog štaba Branku Brnoviću i njegovim saradnicima, pričali smo, dao mi je samo pozitivne komentare i nekoliko saveta. Postoji mali pritisak, ali na meni je da se dokažem, kako kroz trening, tako i kroz utakmice, da uradim sve kroz treninge i utakmice da dođem do prvog tima”, rekao je Pešukić, a njegovo mišljenje o pritisku deli i Vujačić.

FOTO: PrintScreen/YouTube.com

„Pritisak u određenoj meri postoji, ali na meni je da se pokažem u što boljem svetlu i da se izborim s tim. Što se konkurencije tiče imam samo reči hvale, nemam strah od konkurencije, samo će trener Savo Milošević odlučiti ko će igrati”, rekao je Vujačić, koji se posebno zahvalio čelnicima FS Crne Gore i bivšem selektoru Ljubiši Tumbakoviću što su mu omogućili da debituje za reprezentaciju, kao i da je prelazak u Partizan ostvarenje drugog sna.

„Zahvaljujem se ljudima iz saveza Crne Gore i selektoru Ljubiši Tumbakoviću što su mi omogućili da debitujem za nacionalni tim, to je bilo jedno od ostvarenja sna, posle se desio prelazak u Partizan”.

Vujačić je rekao da je bilo određenih interesovanja za njega, ali da je on od starta želeo u Partizan.

FOTO: PrintScreen/YouTube.com
„Bilo je, ali od starta sam bio najbliži prelasku u Partizan. Ne mogu da vam detaljnije kažem o tome, ali postojala je želja da dođem u Partizan”, rekao je Vujačić, dok je Pešukić otkrio da je posle interesovanja Partizana odmah poželeo da zaigra u Humskoj.

„Nije bilo većih interesovanja, čim sam čuo za Partizan, odmah sam poželeo da dođem, na svu sreću sve se to lepo završilo i potpisao sam za Partizan. Verujem u plasman u grupnu fazu Lige Evrope i duplu krunu”.

Za kraj je svoje mišljenje o fudbalerima iz Crne Gore dao i Savo Milošević.

FOTO: PrintScreen/YouTube.com
„Imam puno prijatelja u Crnoj Gori, ja taj narod dole smatram kao svoj, malo sam subjektivan kada su u pitanju Crnogorci, ali ima jedna stvar koja ih izdvaja u fudbalu, karakter tih momaka je čvršći i jači, pritisak se mnogo jače nosi sa jakim karakterom”, zaključio je Savo Milošević.

Isključite adblock i podržite naš rad, hvala!