Rikardo odlazi u Emirate, Partizanu između četiri i 5 miliona €! (VIDEO)

Napadač će tokom dana stići u Dubai i ugovoriti lične uslove sa Al Šaržom.

FOTO: FK Partizan
Rastanak Partizana i najboljeg strelca – Rikarda Gomeša se definitivno primakao! Fudbaler sa Zelenortskih ostrva napušta crno-bele i karijeru će nastaviti u Dubaiju, tačnije u ekipi Al Šarže (Šarža Kultural Sport klub je puni naziv), koja će osvajaču Kupa Srbije isplatiti obeštećenje između 4.000.000 i 5.000.000 €, saznaje Telegraf.

To je epilog višednevih pregovora u kojima su se za napadača crno-belih borili klubovi iz Saudijske Arabije (Al Hilah, Al Ahli...), Kine i na kraju Dubaija, odnosno tamošnjeg šampiona Al Šarže, koji je na kraju ponudio i najbolje uslove.

Isključite adblock i podržite naš rad, hvala!

Rikardo će tokom današnjeg dana otputovati sa svojim menadžerima u Ujedinjene Arapske Emirate, uz dozvolu Partizana, gde će ugovoriti svoje lične uslove, dok će konačnu cifru dogovoriti i klubovi, pošto je u Humsku već stigao faks sa ponudom, na koji je uzvraćeno pozitivno, uz neke korekcije u ceni.
U svakom slučaju, Partizan je takođe dao zeleno svetlo da se transfer realizuje, pa ne bi trebalo da bude nikakvih problema, tim pre što i Al Šarža u tamošnjim medijima u Dubaiju već najavljuju Rikarda kao svoje novo pojačanje.

Ovo je više nego dobar posao za klub iz Humske, jer je Rikardo stigao u Partizan minulog leta bez obeštećenja, a sada će klub na njemu inkasirati nekoliko miliona €!

U protekloj sezoni, napadač je postigao čak 26 golova u svim takmičenjima i time sustigao Brazilca Leonarda na večnoj listi najefikasnijih stranaca u Humskoj!

Isključite adblock i podržite naš rad, hvala!