Savo precrtava redom, ko su Partizanovi otpisani?

Iz dana u dan postaje izvesnije na koje igrače trener Partizana neće računati od početka priprema za narednu sezonu.

FOTO: FK Partizan
Posle brojnih oscilacija tokom protekle sezone, koja je spasena osvajanjem  Kupa Srbije, bilo je jasno da se u Humskoj jedva čeka leto kako bi se izvela obimna rekonstrukcija igračkog kadra.

Naravno, očekuju se brojne novajlije, ali i veliki broj rastanaka sa igračima iz prošlosezonske ekipe.

Kapiten Saša Ilić je okončao igračku karijeru, u startu jedno (veliko) ime manje na Miloševićevom spisku, a onda su usledila ''precrtavanja'' jednog po jednog igrača koji nisu u planu Partizanovog šefa struke u narednom periodu.

Počelo je sa iskusnim španskim štoperom Markom Valijenteom, potom je usledila informacija da Milošević ne računa ni na napadača Dejana Georgijevića, iako mu je pozajmica iz Ferencvaroša važila do kraja godine, a danas Telegraf prenosi nove informacije na ovu temu.

Novi otpisani je i levi bek Nemanja G. Miletić, koji sa Partizanom ima ugovor na još godinu dana, ali je već krajem sezone postalo jasno da je pao u senku Šehovića i Uroševića i da za njega neće biti mesta naredne sezone.

Međutim, isti izvor navodi da i Urošević ima zeleno svetlo da napusti Humsku ovog leta ako dobije adekvatnu ponudu, a jedini siguran da ostaje od pomenutih levih bekova je onaj najmlađi - Zlatan Šehović.

Dalje, ovih dana se uveliko piše o pojačanjima na krilnim pozicijama u napadu, dolazak Aleksandra Lutovca bi trebalo da bude gotova stvar, a pominje se i Holanđanin Žerson Kabral iz Levskog iz Sofije.

Ako dođu i jedan i drugi, to bi značilo da bi još jedno zimsko pojačanje, Musa Ndžaj, bilo među otpisanima, uz mogućnost da šansu potraži negde na pozajmici i tako se nametne stručnom štabu Partizana.

Ovaj spisak bi, za sada, mogao da se zaključi i još jednim Partizanovim veteranom Miroslavom Vulićevićem, koji je i u prošloj sezoni imao malu minutažu i jasno je da je došlo vreme za rastanak i sa njim.

Izvor: Sportske.net