Zagorac napušta crno-bele!

Junak jedine pobede Partizana u finalnoj seriji plej-ofa košarkaške Superlige vrlo emotivno se oglasio putem svog Instagram naloga.

FOTO: KK Partizan NIS
Rade Zagorac nije imao sjajnu sezonu u Partizanu, pogotovo ne onakvu kakvoj su se nadali navijači po njegovom dolasku. Zablistao je tri sekunde pre kraja druge utakmice finala protiv Crvene zvezde i to je bilo sve.

Posle četvrtog meča i još jednog tesnog i bolnog poraza na koji jesu uticali arbitri, Zagorac je objavio emotivnu poruku na svom Instagram profilu.

Iz nje bi se vrlo lako moglo zaključiti da se Zagorac oprašta od crno-belog dresa.

„Ne želim da kažem hvala jer sam vaspitavan tako da se to u porodici nikada ne govori. Obostrano poštovanje i briga, to je ono što sam od vas dobio i nadam se uzvratio na neki način. Bili ste svedoci mog rasta, mog pada pa opet. Nije se završilo onako kako sam zamislio kada sam došao, ali pametan čovek je pričao o različitosti tajminga kada rezultat ubira plodove rada. Nikada neću zaboraviti ljubav koju ste me dali. Bolja vremena su pred nama, a sunce koje svih ovih godina dozivamo, hrabro probija sve oblake koji su ga zaklanjali. Dao sam ti godine, najbolje i najlepše…”, napisao je Zagorac.