Zakomplikovao se transfer Kavaljara u Partizan

Zastupnik ubeđuje fudbalera da može da mu omogući transfer u Španiju, iako je više nego težak poduhvat, pa je na snazi igra živaca sa ljudima iz Humske.


Dok iščekuju finiširanje posla sa Romom, u vezi sa angažovanjem Umara Sadika (pregovori traju danima i spori su zbog činjenice da će rimski klub igrati u Evropi i sve je usmereno ka tome), u Partizanu pomno prate i dešavanja na latinoameričkom kontinentu, tačnije u Argentini, gde im je za oko zapao Huan Kavaljaro. U ovoj situaciji crno-beli su takođe prinuđeni na strpljenje, jer nije problem u igraču, koliko u njegovom menadžeru.

Naime, Kavaljaro je i te kako zagrejan da dođe u Partizan, odnosno uopšte u Evropu i to je ono što posao čini izvodljivim, ali je kočničar čovek koji ga zastupa i koji veruje da može da mu omogući transfer u Španiju. Makar to bila i Segunda.

Tim povodom pomenuti agent je započeo saradnju sa jednom od španskih agencija, ali vreme prolazi i transfer na Pirinejsko poluostrvo nije ni na vidiku, što crno-belima ide na ruku, iako muku muče u komunikaciji sa menadžerom.

Činjenica je da Kavaljaro ima poziv Union Santa Fea, o čemu naširoko pišu i argentinski mediji, ali isto tako navode da je ponuda Partizana daleko bolja za igrača i sa finansijskog i sa igračkog aspekta, jer u perspektivi može da mu ispuni želje i dovede ga do Španije.

Klub iz Humske održava kontakt sa igračem i posrednicima iz Evrope koji imaju mandat na pomenutom tržištu, čak i sa advokatom Kavaljara i na snazi je igra nadmudrivanja sa menadžerom. Trebaće i živaca i sreće, ali u Humskoj veruju u pozitivan epilog.


Izvor: Telegraf.rs