Kavaljaro bliži Humskoj od Japanca Asana! (VIDEO)

Argentinac nije potpisao ugovor sa Union Santa Feom, jer je dobio pojačanu ponudu crno-belih i velika je verovatnoća da transfer ubrzo realizuje.


Pre dva dana u srpskim medijima je prostrujala vest da je Partizanova želja da angažuje Huana Ignjacija Kavaljara ugašena u trenutku, jer je Argentinac potpisao ugovor sa tamošnjim klubom Union Santa Feom. To ne samo da ne odgovara istini, već je u ovom trenutku vezista bliži crno-belom dresu od Japanca Takume Asana, sa kojim osvajač Kupa Srbije takođe svakodnevno pregovara!

prodavnica

Sve je zapravo počelo od informacije koja se pojavila u jednom argentinskom mediju, kao i na jednom od tviter naloga tamošnjih insajdera, pod vinjetom da je posao Uniona i Kavaljara zaključen i da se fudbaler vratio u klub čije je boje i ranije branio. Čak je i na poznatom, specijalizovanom portalu za fudbal transfermarket uz ime igrača stajalo da je novi član pomenutog kluba.

Tako je pisalo u jutarnjim časovima, ali nekoliko sati kasnije postalo je jasno da od toga nema ništa i da Kavaljaro nije potpisao ugovor, niti se obavezao, jer, kako je navedeno postoji ponuda iz inostranstva koja je zakočila posao. Istina je, postoje dve ponude, jedana od njih je Partizanova, dodatno pojačana posle transfera Rikarda Gomeša u Al Šaržu, a druga, pak, iz Japana, mada se ne precizira o kom se klubu radi i kojoj je sumi reč.

Da bismo vam dodatno približili problematiku i borbu crno-belih za Kavaljara, moramo da istaknemo da klub iz Humske traži svaki način da obezbedi potpis igrača. Uključeni su agenti iz okruženja, koji su i preporučili fudbalera, zatim iz Evrope, koji posluju sa zvaničnim zastupnikom Argentinca iz pomenute zemlje.

Upravo je pomenuti menadžer i najveći kamen spoticanja, jer u Argentini važi za izuzetno moćnog i praktično drži sudbinu igrača u svojim rukama, sa apsolutnim odsustvom manira u poslovanju i komunikaciji. Sa tim se u Humskoj bore već duže vreme i odolevaju, ali su našli način da dođu do samog igrača, koji je veoma zainteresovan da zaigra u Evropi i otuda i nije stavio paraf na ugovor sa Unionom.

Naravno, svesni su u Partizanu da je u slučaju Kavaljara sve moguće, zato sve vreme paralelno pregovaraju i sa Takumom Asanom, a spremna je i treća opcija, ukoliko pomenute dve iskliznu iz ruku.

Ali o tom - potom...


Izvor: Telegraf.rs