Nije samo Pavlović, Seltik želi paket iz Partizana, otkriveni detalji razgovora?!

Trener Seltika ih je video na delu i, izgleda da je veoma zadovoljan onim što su prikazali.

FOTO: FK Partizan
Duel Partizana i velškog Konas Kija u Rilu nije bio prava prilika da fudbaleri Partizana pokažu sav svoj kvalitet, ali ono što je Nil Lenon video tokom tog duela, izazvalo je sve glasnije spekulacije da bi Seltik uskoro mogao da se pojača iz Partizana.

Odmah posle meča pojavila se informacija da je 18. godišnji štoper Partizana Strahinja Pavlović glavna meta Seltika i glavni povod dolaska Lenona na ovu utakmicu, a Telegraf je danas otkrio nove detalje.

Pomenuti izvor navodi da je Lenon po završetku meča u Rilu obavio prvi razgovor sa Pavlovićem tokom kojeg je opipao puls mladom defanzivcu, ali navodno nije samo on skrenuo Lenonovu pažnju.

prodavnica

Druga Seltikova meta mogao bi da bude desni bek Partizana Nemanja Miletić, koji je takođe ostavio dobar utisak, ne samo igrom, nego i svojom konstitucijom, što sve zajedno nagoveštava da bi se dobro snašao u ostrvskom fudbalu.

Prema tim informacijama, Lenon je tokom razgovora sa Pavlovićem navodno upitao i za Miletića, što dodatno podgreva ove spekulacije.

Naravno, za sada je sve još uvek u fazi raspitivanja, procenjivanja, ali ako dođe do očekivanog transfera Kirana Tirnija iz Seltika u Arsenal za 25 miliona funti, ne bi trebalo da iznenadi i ako iz Glazgova u Humsku stigne ne jedna, nego dve primamljive ponude za pomenute fudbalere Partizana.

Zbog toga, ne sumnjamo da će ljudi iz Seltika pomno pratiti i revanš između Partizana i Konas Ki Nomadsa u četvrtak u Beogradu.

Izvor: Sportske.net