Od 18h treća pripremna utakmica fudbalera Partizana! (LINK ZA UTAKMICU)

Fudbaleri Partizana danas od 18h igraju treću pripremnu utakmicu sa ekipom ND Beltinci!

FOTO: Partizan Video Materijal
Prvobitno je bilo zakazano odigravanja utakmice sa ekipom Rogoške, ali je došlo do iznenadne promene protivnika. Crno-beli će premijeru na drugom delu priprema u Pohorju imati sa ND Beltinci.

Reč je o slovenačkom drugoligašu, ekipi koja je po kvalitetu negde u rangu sa Rogoškom, sa kojom je Partizan trebalo prvobitno da zaigra u Sloveniji.

Vrednost čitavog tima Beltinaca je malo manje od milion evra, a sa klupe ih predvodi stručnjak iz BiH Radovan Karanović, koji je pre samo nekoliko dana postao šef struke popularnih plavih, a koji je do sada radio samo sa Krškom.

Direktan prenos utakmice će biti emitovan na TV Partizan i možete gledati na YouTube kanalu ili na digitalnom kanalu pojedinih kablovskih operatera.


Podsetimo, crno-beli su u dosadašnjem pripremnom periodu odigrali dva kontrolna meča i uspeli su da upišu jednu pobedu. Posle minimalnog poraza u Užicu od podgoričke Budućnosti, usledila je dosta bolja partija i pobeda na gostovanju u Ugljeviku protiv ekipe Zvijezda 09 sa 2:0. Prvenac u crno-belom dresu tada je zabeležio Aleksandar Lutovac, koji je samo par dana pre utakmice stavio paraf na ugovor u Humskoj. Drugi gol bio je delo mlađanog Filipa Stevanovića koji je u dosadašnjim delu priprema svojim igrama pozitivno izenadio upravu crno-belih.