Partizan hteo Lea Natela, Sao Paolo traži previše para! (VIDEO)

Brazilac prošle sezone imao zapaženu rolu u APOEL, ali brazilski klub trenutno traži preveliko obeštećenje za krilnog napadača, iako ne računa na njega.


Strpljivo Partizan čeka odgovor Takume Asana iz Arsenala, koji je zainteresovan da dođe u Humsku, iako danima odlaže potvrdu, ali i paralelno radi na opciji broj dva, ukoliko Japanac ipak odluči da ode drugim putem.

Crno-beli su do pre dva dana imali odlično rešenje u liku Brazilca Leonarda Lea Natela (22), ali su pregovori potom ušli u ćorsokak kada je Sao Paolo izneo potraživanja za obeštećenje.

Zapravo, brazilski klub je izrekao samo jednu svotu u vezi sa Natelom i ona trenutno nije u domašaju ni mnogo bogatijih timova od Partizana, bez obzira što brazilski klub u proteklom periodu nije računao na igrača, te ga je slao na pozajmice u druge klubove u pomenutoj zemlji, odnosno u Evropu, gde je krilni vezista igrao u protekloj sezoni.

prodavnica

Tačnije, branio je boje APOEL sa Kipra, u čijim redovima je skrenuo pažnju mnogih ekipa, pa i Partizana. Međutim, kada je pozajmica u Nikoziji istekla i kada su crno-beli, grčki AEK i još dva kluba iz Portugalije posegli za kupovinom Natela, Sao Paolo je podebljao svotu za obeštećenje tako da svi zainteresovani momentalno povukli ručnu kočnicu.

Brazilci nisu bili ništa manje fleksibilni ni u opciji pozajmice sa mogućnošću otkupa, pa se na kraju Natel, ne baš drage volje (svestan je nema prostora u svom klubu) vratio u Sao Paolo i čeka odluku kluba u vezi sa budućnošću.

Inače, Leonardo Natel Vijeira je prošao mlađe selekcije Sao Paola, ali se fudbalski školovao i u Evropi, tačnije u Benfiki.

Igra na poziciji krilnog napadača i to najčešće uz levu aut-liniju, ali može da odgovori obavezama i na suprotroj strani terena, kao i na mestu drugog napadača. Bolje se služi desnom nogom, a odlikuju ga brzina, veoma dobra igra jedan na jedan i odličan udarac sa distance...


Izvor: Telegraf.rs