Partizan i Argentinac drugi čin: Kavaljaro jako blizu, crno-beli čekaju potvrdan odgovor

Fudbaleru je ponuđen ugovor na tri godine, očekuje se potpis u naredna dva ili tri dana.


Kuva na relaciji Beograd - Parana i to tako da bi navijači Partizana mogli da dobiju lepu vest u najskorijoj budućnosti! Pojavila se vest da je Partizan ponovo napao Huana Ignjacija Kavaljara, jer Argentinac je, uprkos netačnim vestima da je pod ugovorom sa Union Santa Feom, i dalje slobodan igrač. I ne samo slobodan, već je i te kako dostupan i od danas dva koraka bliže crno-belima, koji su daleko odmakli u pregovorima sa vezistom, saznaje Telegraf!

Preciznije rečeno, Partizan je odmah posle Rikarda Gomeša ponovo ušao u trku i za kratko vreme potisnuo i argentinske, ali i klub iz Japana, koji bi takođe da angažuje Kavaljara.

Priča se u poslednjih 24 časa toliko uozbiljila da je klub iz Humske već poslao nacrt trogodišnjeg ugovora Kavaljaru i njegovim agentima, koji su prethodnih mesec dana gledali druge solucije, ali su sada naprasno promenili ploču i upustili se u pregovore, koji slute na dobro.

Zbog vremenske razlike između Srbije i Argentine, operativci Partizana su do sada uložili ogroman napor, nekoliko puta i propisno zanoćili ne bi li ubedili Kavaljara da je Partizan prava opcija za nastavak karijere i odskočna daska za ispunjenje njegovih krajnjih želja. A to je da se domogne Španije i Primere u budućnosti.

Tako nešto se dogodilo i u noći između nedelje i ponedeljka kada se ušlo u još ozbiljniju fazu pregovora, na koju je Kavaljaro reagovao veoma pozitivno i potvrdio da je veoma zainteresovan za saradnju. U Humskoj su uporni do krajnjih granica, ali i oprezni svesni činjenice da imaju posla sa tvrdim pregovaračima i da Kavaljaro prosto sam ne donosi sve odluke, već se dosta pita i njegov agent koji u Argentini važi za jednog od najuticajnijih.

Ipak, načinjen je značajan pomak u minulim satima i predviđanja su da bi Kavaljaro u naredna dva ili tri dana mogao da obuče crno-beli dres...

Izvor: Telegraf.rs