Partizan ponovo zagolicao maštu navijačima: „Da li ste spremni za sledeći nivo?”

Dodatne informacije tek slede.


Partizan je jutros obradovao svoje navijače petim pojačanjem ovog leta, novi košarkaš crno-belih je i Kori Volden, dosadašnji bek Hapoel Holona i MVP izraelske lige, ali to nije sve.

Malo posle podneva, crno-beli su se oglasili na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama, saopštenjem u kojem dominira pitanje:

„Da li ste spremni za sledeći nivo?

Ovoga puta, tema su sezonske ulaznice, ali u Partizanu još uvek ne žele da otkrivaju sve detalje. Utisak je da se sprema još neko iznenađenje.

„Da li ste spremni za sledeći nivo? KK Partizan NIS će u ponedeljak, 29. jula krenuti sa prodajom sezonskih ulaznica za sve mečeve koje će klub igrati na domaćem terenu u ABA j.t.d. ligi, 7Days Evrokupu i Superligi Srbije.

Nova sezona, za crno-bele predstavlja povratak na Novi Beograd nakon 28 godina, a novi dom Partizana je najmodernija dvorana na Balkanu, Štark arena. Prelaskom u Arenu, Partizan želi da svojim navijačima pruži mogućnost da utakmice prate na isti način kao što je to slučaj u najmodernijim dvoranama Evrope.

Posebne pogodnosti, očekuju vlasnike sezonskih ulaznica od prošle sezone, a sve detalje o prodaji ulaznica, sektorima u Štark areni, cenovnim kategorijama i prodajnim mestima, biće saopšteni u narednih nekoliko dana.

Budite uz crno-beli tim na svakom meču!”, navodi se u saopštenju.