Partizan traži milion evra za Đerleka!

Crno-beli bi da zarade na igraču na koga struka više ne računa

FOTO: FK Partizan
Ko bude želeo da kupi Armina Đerleka, moraće da isplati Partizanu obeštećenje od 1.000.000 €, bez obzira na to što je mladi fudbaler u ovom trenutku prekobrojan u Humskoj.

Tačnije rečeno, toliko iznosi potraživanje crno-belih, a da li je ono realno s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi mladi igrač, to je već „drugi padež”, što kaže naš narod.

Đerlek je tokom minule sezone odigrao 32 meča za Partizan u svim takmičenjima, postigao jedan gol i uspisao isto toliko asistencija, a dobijao je priliku da igra i kod Miroslava Đukića i kod Zorana Bate Mirkovića.

Ipak, otkako je ekipu preuzeo Savo Milošević, Đerlek je retko kada bio i na klupi za rezervne igrače, a na početku priprema za novu sezonu je prvo skrajnut, da bi kasnije bio precrtan, pa dopisan za prvu fazu rada na Zlatiboru, da bi konačno ispao sa spiska igrača na koje se računa pred put u Sloveniju.

Postojala je mogućnost da se Đerlek ponovo priključi ekipi u Pohorju, ali je sam igrač odbio takvu mogućnost, svestan činjenice da za njega struka nije planirala nilakvu rolu u budućnosti.

Otuda se prodaja ili pozajmica veziste nameću kao logično rešenje, ali je pitanje da li će Partizan moći da izvuče baš milion evra ili će zahtevi ipak morati da budu fleksibilniji.