Partizanov spisak za Velšane: Tu je i Rikardo!

Za Partizan bi dvomeč sa velškim Konahsom trebalo da bude lep uvod u sezonu, poligon za pumpanje samopouzdanja. Ipak, na primeru Kilmarnoka u redovima srpskog osvjača Kupa su spoznali da ne smeju da potcene simpatičan tim iz Velsa.

FOTO: FK Partizan
Sportski sektor kluba iz Humske poslao je danas u UEFA spisak igrača na koje računa za evropsku premijeru. Velikih iznenađenja – nema. Partizanov stručni štab, predvođen Savom Milošević, odlučio se da za dvomeč protiv Konahsa licencira i napadača Rikarda Gomeša. Najbolji strelac „parnog valjka” u prošloj sezoni je dugo pred transferom u arapski svet, tačnije Al Šaržu, pa zbog toga nije bio u kombinaciji za prijateljske mečeve u Sloveniji.  Svakog dana se očekuje realizacija tog transfera, i ne bi bilo iznenađenje da Rikardo ne dočeka evropsku premijeru, zakazanu za 25. jul u Velsu kao igrač Partizana.

Na Partizanovom spisku se nalazi 27 igrača. Petorica igrača su na takozvanoj B listi. Reč je o momcima poniklim u klubu, rođenim posle 1.januara 2000. godine. Među njima je i vezita Armin Đerlek, koji će teško u novoj sezoni imati zavidnu minutažu.

Partizanov spisak za Velšane. GOLMANI: Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Nemanja Stevanović. ODBRANA: Nemanja Miletić, Perica Pešukić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Igor Vujačić. Slobodan Urošević, Rajko Brežančić. VEZNI RED: Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Đorđe Ivanović, Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Filip Stevanović. NAPAD: Ognjen Ožegović, Umar Sadik i Rikardo Gomeš.

B LISTA: Armin Đerlek, Lazar Pavlović, Strahinja Pavlović, Zlatan Đehović i Slobodan Stanojlović.

UEFA dozvoljava da se još dvojica igrača dodaju na spisak najkasnije 24 sata pre prve utakmice. Moguće je da će naknadno biti upisan i tek pristigli napadač Petar Gigić, momak koji je došao iz šabačke Mačve.