Partizanovi otpisani treniraju sa Teleoptikom!

Prekomanda obavljena uz usmenu suglasnost samih igrača kako bi se u perspektivi izbegli eventualni pravni problemi.

FOTO: FK Partizan
Šestorica (preostalih) fudbalera, koje je trener Partizana Savo Milošević pre početaka letnjih priprema iznenada precrtao za narednu sezonu - Mark Valijente, Nemanja Nikolić, Nemanja G. Miletić, Goran Zakarić, Armin Đerlek i Miroslav Vulićević, od danas će biti prekomandovani u filijalu crno-belih Teleoptik, gde će nastaviti sa radom pod palicom trenera Žarka Lazetića.

Odluka je doneta u toku jučerašnjeg dana, a pre nego što je sprovedena u delo, Partizan je morao da obavi sastanke i dobije suglasnost svih navedenih fudbalera, kako bi se predupredili eventualni pravni problemi u slučaju da neko od igrača nije želeo među optičare.

Jer pomenuti fudbaleri nisu napravili nikakav disciplinski prekršaj, niti prekršili stavke ugovora, već ih je struka precrtala i svaka odluka bez njihove saglasnosti bi mogla da se kategoriše kao diskriminacija i eventualno donese ozbiljne posledice u sudskim procesima.

Ipak, to nije bio slučaj, pošto su se Valijente, Nikolić, Đerlek, Miletić, Zakarić i Vulićević saglasili da treniraju sa ekipom, jer je to svakako bolja solucija od one koja ih je zadesila od sredine juna, kada su radili samostalno u sportskom centru u Zemunu, nekad čak i bez trenera.

U pomenutoj grupi igrača zanimljivo je to da je samo Armin Đerlek licenciran za takmičenje u Superligi, dok se ostali nisu našli na tom spisku i čekaju priliku da promene sredinu. Prvog radnog dana u novoj ekipi došlo je do zastoja u komunikacijama, jer se pomenuta šestorka pojavila na treningu filijale, ali im niko nije javio da Teleoptik igra kontrolnu utakmicu. Zato će morati da sačekaju naredni trening...

Izvor: Telegraf.rs