Procurio završni plan Partizana za prelazni rok: Stižu još najmanje tri pojačanja!

Plan je da se angažuju još dva strana pojačanja u veznom redu i jedan centralni defanzivac sa srpskim pasošem.

FOTO: FK Partizan
Pored Umara Sadika, koji je pre dva dana stigao u redove Partizana, osvajač Kupa Srbije će u periodu koji predstoji pokušati da obezbedi bar još tri pojačanja, ali je pitanje da li će biti dovoljno vremena da svi igrači budu angažovani i uklopljeni u tim do prve utakmice u Evropi (25. jun).

Što se pozicija tiče, plan je da crno-beli angažuju još dva stranca u veznom redu i centralnog defanzivca, koji će imati srpski pasoš.

Konkretno, trener Savo Milošević insistira da se angažuje još jedan brzi krilni napadač, koji je pojačati konkurenciju, jer su Goran Zakarić i Musa Ndžaji iznenada precrtani, a potpisan je Aleksandar Lutovac.

Zatim zadnji vezni, koji će takođe biti stranac, pošto još nije izvesno šta će biti sa Danilom Pantićem, odnosno da li će ga Čelsi pustiti na novu pozajmicu, dok je Armin Đerlek u međuvremenu takođe skinut sa spiska igrača na koje se računa u budućnosti.

Što se tiče pozicije štopera, Partizan trenutno ima šest igrača na pomenutoj poziciji, od kojih je Mark Valijente precrtan za narednu sezonu, a klub iz Humske računa na eventualne transfere Svetozara Markovića i Strahinje Pavlovića. Tada bi na raspolaganju ostali iskusni Bojan Ostojić (produžio ugovor), Dominik Dinga i Igor Vujačić, koji su nedavno angažovani, te struka insistira na još jednom centralnom defanzivcu sa našim pasošem

Trener Savo Milošević nedavno je izrazio nadu da će veći deo plana biti realizovan do kontrolnog meča sa Bordoom (10.jul), kako bi struka imala dovoljno vremena da novajlije pripremi za prvo evropsko iskušenje sa Kilmarnokom.

Izvor: Telegraf.rs