Stiže novo pojačanje u Partizan! (VIDEO)

Stigao je još jedan defanzivac, a navijači sada čekaju još jedan transfer, onaj najočekivaniji.


Iako je opšti utisak, a tako su najavljivali i iz kluba, da su Partizanu potrebni krilni napadač i vezista, novi transfer završen je u zadnjoj liniji tima.

Štoper Čukaričkog Boris Kopitović, kako saznajemo, preći će u redove Parnog valjka i već sutra bi trebalo da potpiše ugovor i bude predstavljen u Humskoj.

prodavnica

Iako crno-beli već imaju četvoricu štopera koji ravnopravno konkurišu za dva mesta u centralnom delu odbrane (Strahinja Pavlović, Bojan Ostojić, Dominik Dinga i Igor Vujačić), ovaj transfer naslućuje da bi Partizan mogao da proda mladog Strahinju Pavlovića, za koga je od ranije zainteresovan Juventus, a od nedavno i Seltik.

Kopitović ima 24 godine, na Banovom brdu bio je od 2017. godine, a pre Čukaričkog je igrao za Budućnost i Mladost iz Podgorice, kao i Hapoel Akre iz Izraela. Crnogorski je reprezentativac, a za sedam odigranih utakmica uspeo je jednom da se upiše u listu strelaca.

Sada navijači još čekaju dolazak stranca na poziciji levog ofanzivnog napadača, kako bi tim Sava Miloševića bio još konkurentniji u Evropi.


Izvor: Hotsport.rs