Tošić: Partizan će biti sve bolji!

Prve utakmice su uvek najteže jer su takmičarske, bodovi se lako gube, a u njih ulazimo posle priprema na kojima se radi po drugom modelu – kaže vezista Partizana.

FOTO: FK Partizan
Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da ekipa još nije maksimalno pripremljena pošto je tek na početku Super lige, ali da veruje da će biti sve bolja kako vreme bude odmicalo.

Partizan je u nedelju kao gost pobedio Inđiju 1:0 u prvom kolu Super lige Srbije. Jedino gol postigao je Tošić u 27. minutu.

„Lepa akcija, (Sejduba) Suma je odlično prošao i asistirao. Imali smo mnogo šansi, šteta što ranije nismo obezbedili veće vođstvo i mirnije završili utakmicu. Tek je početak prvenstva, nismo još maksimalno pripremljeni. Prve utakmice su uvek najteže jer su takmičarske, bodovi se lako gube, a u njih ulazimo posle priprema na kojima se radi po drugom modelu. Sigurno da ćemo izgledati bolje kako vreme bude odmicalo”, rekao je Tošić za klupski sajt.

On je pohvalio ekipu Inđije, povratnika u Super ligu.

„Ne srećemo baš često u našoj ligi ekipu koja želi da igra fudbal i nadigrava se. Nekada se to završi kao protiv nas, ali je to pravac u kojem bi svi trebali da razmišljaju”, dodao je Tošić.

Upitan o saradnji sa Sumom, ali o novajliji Umaru Sadiku, Tošić je rekao da je zadovoljan.

„Bila je to lepa akcija koja je rezultirala golom. Verujem da ćemo i dalje dobro sarađivati i da će Suma biti jedan od nosilaca naše igre. Sadik je još u fazi privikavanja i upoznavanja. Imao je nekoliko lepih poigravanja i šansi, ali doći će i golovi.”

Partizan će u četvrtak u Velsu igrati protiv Konahs Kija, prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

„Očekivali smo odlazak u Škotsku, ali idemo u Vels. Znamo kako treba igrati sa ostrvskim ekipama. Spremni smo za utakmicu i uveren u pozitivan rezultat”, rekao je Tošić.