Upisati tri boda i uhvatiti zalet za Vels! (SASTAV)

Trener crno-belih Savo Milošević će malo promešati karte, pošto crno-beli za sedam dana imaju tri utakmice.

FOTO: FK Partizan
Nema više provere pojedinaca, taktike i mnogo miksovanja tima, pošto dolaze takmičarski mečevi, a Partizan ima za sedam dana tri ispita. Prvi premijerni je danas od 18h u Inđiji na terenu novog člana ‘elite’, gde crno-beli treba da opravdaju ulogu favorita i upišu tri boda.

Trener Savo Milošević je odlučio, da par igrača poštedi i pre svega iskusnog Rajka Brezančića i verovatno Strahinju Pavlovića, a možda čitav meč neće odraditi ni Zoran Tošić.

prodavnica

Na golu je neprikosnoven Vladimir Stojković, na desnom beku Nemanja R. Miletić, a pored iskusnog Bojana Ostojića očekuje se debi novajlije Igora Vujačića pored kog se očekuje da počne povratnik Slobodan Urošević. Zacementirana mesta imaju Saša Zdjelar i Aleksandar Sćekić, a odlaskom Danila Pantića za kreaciju napada trebalo bi da bude zadužen probuđeni Sejduba Suma
Na bokovima su uloge namenjene Zoranu Tošiću i Đorđu Ivanoviću mada priliku čeka i novajlija Aleksandar Lutovac koji je stigao iz Rada. Rikarada u napadu pokušaće da zameni Umar Sadik.

Projektovan sastav Partizana: Stojković - N.R. Miletić, Ostojić, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Sćekić, Tošić, Ivanović, Suma - Sadik.

Izvor: Hotsport.rs