Vladimir Vuletić: Ako uprava bude ćutala, odlazim!

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić najavio je odlazak iz kluba ako uprava kluba iz Humske i dalje bude bila nema i ne bude reagovala na sumnjive radnje u domaćem prvenstvu.


Vuletić najviše sumnji ima za prvi gol Zvezde protiv Radničkog, primetio je nonšalanciju odbrane Nišlija. Imao je šta da kaže i saradnicima iz uprave kluba.

„Saglasan sam da uprava, kojoj pripadam, previše i uporno ćuti. To će se ili promeniti u nastavku ove sezone ili ja neću biti više njen deo”, poručio je potpredsednik crno-belih na Tviteru.

Nije ćutao ni navijačima Crvene zvezde na brojne kritike. 

„Uvažena, ne znam dokle seže Vaša neuka zluradost? Ovde je samo reč o jasno vidljivoj nameri golmana Radničkog da ni ne pokuša da odbrani udarac Pavkova. Za to nije potrebna struka, već samo oftalmolog onome ko ne vidi. Ne zahvaljujte, objasnio sam Vam ovo 'pro bono' (za opšte dobro).”

Sskrenuo je pažnju da Fudbalski savez Srbije još ništa nije preduzeo po pitanju konstituisanja Komisije za VAR tehnologiju.-

„Pa...da počnemo: Dobro veče, FSS, zašto, u martu osnovana Komisija za uvođenje VAR tehnologije, još nije ni konstituisana, a kamoli počela sa radom?”, postavio je pitanje Vladimir Vuletić.