Lakčević: „Partizanov DNK se od malena ugrađuje u svakog od nas...”

Nikola bi sebe opisao kao krilnog napadača koji može da igra levo i desno, a ističe se na sajtu kluba da simpatiše način na koji igra Brazilac Nejmar.

FOTO: FK Partizan
Upoznali smo dobro Strahinju Pavlovića i Filipa Stevanovića, a među talentovanim klincima koji dolaze Partizan ima i Nikolu Lakčevića. U pitanju je još jedan izdanak Partizanove omladinske škole koji je protiv Rada debitovao u crno-belom dresu.

Nikola je igrač rođen 1999. godine, a sebe bi sebe najbolje opisao kao krilnog napadača koji može da igra levo i desno. Voli Nejmara, najdraža utakmica mu je ona u Teleoptiku protiv ekipe Borca iz Čačka 2:1.

„Presrećan sam. Ja mnogo ne pokazujem emocije, ali zna se da o debiju u seniorskoj konkurenciji odnosno prvom timu Partizana sanja svaki dečak. Već u omladincima sam došao u Partizan i to je DNК koji se od malena ugrađuje u svakog od nas. Bez obzira koje ste godište, sa kim igrate, mora da se zna šta je sveti grb”, rekao je Lakčević posle utakmice.

POGLEDAJTE GOLOVE SA UTAKMICE FK PARTIZAN - FK RAD:

Naravno, nije zaboravio da se zahvali stručnom štabu na dobijenoj šansi.

„Što se tiče mojih mladih saigrača Fiće, Кalabe, Strahinje, Lakija, Ivana, Slobe… Mi se dugo znamo i družimo i van terena, tako da naš odnos na terenu je samo posledica velikog drugarstva koje vlada među nama. Ako jedan dobije šansu, znači i da za drugog postoji prilika koja će doći, a mi samo treba da je u tom momentu najbolje iskoristimo. Presrećan sam i zbog asistencije, nije moglo lepše”, istakao je Lakčević.

Nije baš ni lako zaigrati prvi put za Partizan.
„Bilo je pozitivne treme jer je velika čast nositi dres i igrati na travnatoj površini sa svim ovim momcima koji su okosnica prvog tima. Savetovali su me da se opustim, igram svoju igru i da se ničega ne plašim, sto sam nadam se i ispoštovao”.