Milošević: Imamo komplikovanu situaciju, napašćemo, ali strpljivo! (VIDEO)

Trener Partizana, Savo Milošević, poručio je na konferenciji za medije pred meč sa Moldeom da će se život nastaviti bez obzira na ishod dvomeča sa Norvežanima.

FOTO: FK Partizan
„Došle su te dve utakmice koje mogu da odrede sudbinu Partizana i ekipe u narednom periodu. Komplikovano je kada imate tako važne utakmice koje imaju takvu težinu. Ova ekipa je prethodnih pet meseci uradila toliko dobrih stvari, a sad sve to može da se gleda drugačijim očima posle ove dve utakmice. Želim da poručim igračima, bez obzira na rezultat, život će morati da se nastavi i posle ove dve utakmice”, izjavio je Milošević.

Kadrovska situacija bi mogla da bude bolja, a najviše glavobolje zadaje situacija oko Ostojića.

„Još uvek imamo komplikovanu situaciju sa Ostojićem, videćemo kako će biti posle večerašnjeg treninga. Imamo još par igrača koji nisu u potpunosti spremni, a to se posebno odnosi na novajlije. Sutra pre svega treba da ponovimo ozbiljnu trku koju smo imali u dve utakmice protiv Malatije, dobru agresiju, dobru disciplinu, dobru koncentraciju, a za to su nam neophodni fizički i psihički potpuno spremni igrači. Situacija sa Nathom je vrlo slična kao kad je došao Asano, vrlo verovatno da možemo da ga koristimo već sutra, ali videćemo posle večerašnjeg treninga.”

Milošević je o Moldeu imao samo reči hvale.

„Molde je ozbiljna ekipa, klasičan predstavnik skandinavske škole fudbala, diciplinovani su, organizovani. Nimalo laka utakmica za bilo kojeg našeg predstavnika, a videli ste i sami kako je prošao Čukarički, koji je za naše uslove veoma dobra ekipa. Imaju par igrača koji su nosioci, oko kojih se sve vrti, ali glavna karakteristika je homogenost i dobra uigranost. Uopšte ne bih razdvajao prvu i drugu utakmicu, igraće se 180 minuta i nama je neophodno da oba meča odigramo dobro. Sigurno ćemo napasti, ali to mora da bude dobro organizovano sa dobrom zaštitom pozadi. Igramo kod kuće i naravno da ćemo nastojati da napravimo određeni pritisak tokom celog meča, ali ne smemo da budemo nestrpljivi”, zaključio je trener Partizana.

Meč je na programu u danas od 21 sat.