Milošević sa dve promene u revanšu protiv Moldea! (SASTAV) (FOTO)

Partizan izlazi na revanš sa Moldeom u očekivanom sastavu, a plan je da se postigne pogodak i otvore vrata Lige Evrope.

FOTO: FK Partizan
Na severu našeg kontinenta Partizan sutra od 19 časova ima zadatak da izbori bar remi i tako se plasira u grupnu fazu Lige Evrope. Pored gola prednosti iz Beograda crno-beli neće kalkulisati, a posle treninga na veštačkoj travi šef stručnog štaba Savo Milošević se odlučio za startni sastav.

Kako prenosi HotSport, uslediće dve promene u odnosu na prvi megdan u Humskoj. Mesto u odbrani zauzeće oporavljeni Bojan Ostojić, dok bi Japanac Takuma Asano trebalo da bude opasnost za mrežu domaćina.

prodavnica

Cilj je postici vodeći pogodak i onda olakšati misiju u Norveškoj. I priliku za popravni imaće Umar Sadik da konačno proradi, a ako ne bude išlo po planu, tu je Ognjen Ožegović.

Ostale uloge su iste od starta sezone i ekipu kao kapiten predvodi Vladimir Stojković. Dosta se ocekuje od Sejdube Sume i Zorana Tošića kao i aduta Izraelca Bibrasa Natha, koji bi trebalo da uđe sa klupe kao pre sedam dana.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Suma, Tošić, Asano, Sadik.

FOTO: Partizan Video Materijal