Milošević: U Moldeu da ispravimo greške iz Beograda!

Šef stručnog štaba Partizana Savo Milošević pred revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope sa Moldeom rekao je da u Norvešku odlaze da isprave greške iz prvog meča iz Beograda.


„Dosta stvari moramo da ispravimo u revanšu, toliko da kada bih sada počeo da pričam, ne bih imao dovoljno vremena da vam ispričam”, rekao je Milošević, pa potom dodao:

„Videli ste i na primeru Crvene zvezde koliko je bitno što su imali vremena da se osveže, što nisu igrali utakmicu za vikend i zbog tog odlaganja sam zahvalan čelnicima Superlige. Igrači su nam se oporavili, najvažnije je da smo kompletni. Idemo na put sa velikom ambicijom da u Moldeu popravimo ono što smo zabrljali u prvom poluvremenu meča u Beogradu. Biće teško, ali ne bi bilo ni normalno da na ovom nivou takmičenja ne bude tako”.

Trener crno-belih ističe da za njegovu ekipu mnogo znači što su kod kuće postigli golove.

„Meni najviše znači što smo mi dali dva gola Moldeu, to može da nam koristi. Mnogo je lakše analizirati rivala kada jednom odigrate meč protiv njega. Pred prvi meč je bilo nekih iznenađenja, ali teško da će ih biti za revanš. Molde će se bolje osećati veštačke podloge, jer veštački teren traži drugačiju igru, oni su adaptiraniji na njega i imaće tu malu prednost. Ne mora to, ipak, ništa da znači, nije ni nama prvi put da ćemo igrati na takvoj podlozi. Sve zavisi od toga kako ćemo ući u utakmicu. Ovo su takvi mečevi da se zaboravlja umor, sve, a mi ćemo se truditi da ponovo nadtrčimo Norvežane”.

Utakmica Molde - Partizan igra se u četvrtak od 19 časova.