Partizan bez navijača sa promenama u timu ruši Mačvu! (SASTAV) (FOTO)

Sledi odrađivanje kazne iz prošle sezone, a trener Milosević odmara neke igrače pred susret sa Malatijom.

FOTO: FK Partizan
Ulazi se u ritam utakmica svaka tri dana, pa se Partizan posle pauze od dve nedelje večeras od 20 časova vraća na domaći kolosek i bez publike dočekuje Mačvu.

Sledi odrađivanje kazne iz prošle sezone, tako da sledi predstava u pozorišnim uslovima sa rivalom koji je poslednji put po snežnoj mećavi odneo bod iz Humske.

Sada se situacija promenila i crno-beli su apsolutni favoriti pored odluke trenera Save Miloševića da odmori nekoliko igrača pred evropski okršaj sa Malatijom.

U odbrani će verovatno Brežančića, koji nije dovoljno spreman, zameniti Urošević, a pauza je potrebna Šćekiću tako da se očekuje pored Zdjelara i iskusni Smiljanić.

Ivanović pauzira zbog crvenog kartona u prethodnoj utakmici protiv Inđije i njega je moguće da će zameniti mladi Stevanović, koji se nametnuo solidnom partijom protiv Velšana.
Posle gola datog Konahsu na odmor će i Zoran Tošić tako da je od starta moguć nastup prvi nastup novajlije Lutovca po levoj strani Partizanovog napada, pošto je novajlija Japanac tek stigao. Prvog napadaca Sadika, zameniće Ožegović.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Smiljanić, Zdjelar, Stevanović, Lutovac, Suma, Ožegović.