Partizan obnovio pregovore sa Olimpijom, Mandarić traži 2.000.000 za štopera!

Ponovo je tema Maki Banjak, u kombinaciji i Nermin Haskić...

FOTO: NK Olimpija
Ulaskom u Ligu Evrope Partizan mora da razmišlja o pojačanjima u samom finišu prelaznog roka. Sledi velika trka sa vremenom, ali kako su crno-beli neke mete već naciljali i uspostavili određene kontakte, nije isključeno da će u Humsku u narednim satima stići jedno ili možda čak dva pojačanja. 

Konkretno, slovenački mediji danas pišu o obnovljenim pregovorima Partizana i Olimpije za kamerunskog reprezentativca Makija Franka Banjaka (24). Radi se o momku koji se u junu povezivao sa crno-belima. Učenik je čuvene Barselonine La Masije u kojoj stasao, ali nije dočekao da se nađe u konkurenciji za prvi tim. Iz Barse B otišao je u Nant, kasnije potpisao za Saragosu, pa za austrijsku Admiru, da bi se prošlog leta skrasio u Ljubljani. 

Prvi čovek Olimpije - Milan Mandarić, potvrdio je da pregovori sa Partizanom postoje i da je tema upravo Banjak...

„Istina je, razgovaramo sa Partizanom. Beograđani su se plasirali u Ligu Evrope, ono što je mi trebalo da uradimo... Videćemo šta će biti, želim napredak u pregovorima. Naravno, voleo bih da za Banjaka dobijemo 100.000.000, ali to nije relano. Mislim da je njegova cena oko 2.000.000. Eventualno da dobijemo i procenat od naredne prodaje. On je još mlad, sigurno će napredovati”, kazao je Mandarić.

prodavnica

Slovenci pišu da je za Kamerunaca interesovanje navodno pokazala i Zvezda. Još konstatuju kako crveno-beli sasvim sigurno mogu više da plate, jer će igrati Ligu šampiona, ali za ove navode nema nikakve potvrde. I veliko je pitanje da li u tome ima istine, s obzirom da srpski prvak za prioritet ima dovođenje krilnog napadača. Da ne govorimo da već ima dobro popunjen broj stranaca...

A kada se govori o tom drugom pojačanju Partizana po kuloarima se šuška da bi to mogao da bude Nermin Haskić. Napadač Radničkog i prvi strelac Superlige prošle sezone nije otišao u inostranstvo kako se najavljivalo, a hoće li završiti u Humskoj verovatno će zavisiti od toga da li će najavljeni transfer Ognjena Ožegovića u Rozenborg biti konačno realizovan.


Izvor: mozzartsport.com