Strahinja Pavlović progovorio o transferu: Prvo Molde, pa Lacio...

Dvomeč sa Norvežanima je jedino o čemu razmišlja štoper crno-belih.

FOTO: FK Partizan
Neka čeka Lacio, Molde je jedino o čemu razmišlja 18. godišnji Strahinja Pavlović pred ključne sudare sa norveškim timom u doigravanju za Ligu Evrope. Telegraf je prvi pisao o tome da je Partizan dogovorio transfer mladog štopera u rimski klub, crno-beli će inkasirati 5.500.000 miliona evra uz sporazum da igrač ostane na pozajmici u Humskoj do kraja sezone.

Jedno od pitanja za Pavlovića na konferenciji za medije pred meč sa Moledom, bilo je vezano za njegov odlazak i koliko ga to opterećuje ili relaksira pred nove izazove sa Partizanom.

Evo i šta je odgovorio Partizanov defanzivni adut:

„O tome bih voleo da pričam posle utakmice sa Moldeom, sad sam koncentrisan samo na utakmicu i najbitnije je da sutra pobedimo, a o Laciju i transferu možemo da pričamo posle utakmice”, rekao je Pavlović.

Kada je u pitanju Molde jasno je koliki značaj bi prolaz u grupnu fazu imao i za klub i za igrače.

„Čeka nas najbitnija utakmica u sezoni. Bilo bi mnogo dobro za mene kao mladog igrača da uđemo u Ligu Evrope, da imamo još najmanje šest evropskih utakmica i zato veoma želim da prođemo dalje. Nadam se da ćemo sačuvati mrežu u Beogradu, a bilo bi super kada bi se Ostojić oporavio.”

Mladi defanzivac uverava da sa pravim pristupom utakmici niko u crno-belom taboru, kao ni navijači, ne bi trebalo da brine.

„Videli smo da možemo da se nosimo sa svima, bilo da je s druge strane Rad ili Malatija. Napravili smo kiks u Kruševcu kada nismo dovoljno ozbiljno shvatili utakmicu. Veoma je bitno da budemo sto odsto fokusirani, jer tada možemo svakog da pobedimo i to je naša velika prednost”, zaključio je Pavlović.