Vazura demantuje Lacio: Nije problem srce, već ‘zmija u džepu’!

Igrač Partizana je navodno pao na medicinskim pregledima pre potpisivanja ugovora sa italijanskim klubom.

FOTO: FK Partizan
Navodno se tokom pregleda otkrilo da Strahinja Pavlović ima problem sa EKG-om koji nije dao najbolje rezultate, a italijanski klub iz Rima ne želi ništa da rizikuje posle slučaja smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija prošle godine.

Međutim, postoji neko ko zna ‘pravi’ razlog ovog problema je generalni direktor FK PartizanMiloš Vazura.

„Da odmah prekinemo spekulacije: Strahinja Pavlović je apsolutno zdrav i nema nikakvih medicinskih problema. Prošao je sve testove i u Srbiji i u Italiji i dobio dozvole, ali nije došlo do finansijskih dogovora, najpre između Partizana i Lacija, kao i rimskog kluba i samog fudbalera. Plasirali smo se u Ligu Evrope i to je izgleda uticalo na stav Italijana, a mi nismo želeli da odustanemo od pređašnjeg dogovora”, rekao je Vazura za Telegraf.

prodavnica

U slučaju mladog štopera, Vazura je poručio:

„Već početkom naredne sedmice Strahinja će potpisati novi ugovor sa Partizanom i to na pet godina. Očekujemo od njega u budućnosti da doprinese klubu i u rezultatskom i u finansijskom smislu.”

FK Partizan će zbog propalog dogovora ostati bez 5,5 miliona evra, ali će to klub finanskijskim bonusom iz Lige Evrope brzo nadoknaditi.