Vlasnik FK PAOK u poseti Partizanu!

Vlasnik FK PAOK Ivan Savidis posetio je juče, 7. avgusta 2019. godine FK Partizan gde su ga u prijateljskoj poseti dočekali ljudi iz Partizana!

FOTO: FK Partizan
U višesatnoj poseti u Humskoj otvorena su mnogobrojna pitanja o budućoj zajedničkoj saradnji dva bratska kluba, razvoju i razmeni u okviru omladinske škole, prvog tima FK Partizan i FK PAOK kao i svim kapacitetima koje poseduju oba šampionska kluba.

„Za nas kao klub je od izuzetne važnosti, a ujedno i velika čast što nas je danas posetio Ivan Savidis vlasnik bratskog kluba iz Soluna FK PAOK. Prijateljstvo dva kluba je poznato od davnina i drago mi je da smo i na ovaj način nastavili da gajimo tradiciju i dobre odnose koji postoje decenijama. Tokom današnje posete pokrenute su mnoge teme i ideje o zajedničkoj saradnji od prijateljske utakmice, saradnje u okviru mlađih kategorija i prvog tima”.

„Savidis će i danas biti u Beogradu gde će bodriti Partizan u utakmici sa ekipom Malatije, dok im ja lično kao i svi u Partizanu želimo pobedu nad ekipom Ajaksa u revanš utakmici koja se igra sledeće nedelje”, istakao je Miloš Vazura.