Vukić o transferu Pavlovića: Sve je u redu, cekamo glavnog doktora!

Vukić o transferu Pavlovića: Sve je u redu, cekamo glavnog doktora.

FOTO: FK Partizan
Vest italijanskih medija da transfer defanzivca Partizana Strahinje Pavlovića u Lacio visi o koncu, jer fudbaler, navodno, nije prošao medicinske testove, ne odgovara istini. Tako bar tvrdi menadžer mladog igrača Zvonimir Vukić, koji se trenutno nalazi sa Pavlovićem u Rimu i čeka završnu reč glavnog doktora, bez čijeg potpisa nijedan transfer medju nebesko-plave ne može da bude kompletiran.

Telegraf je stupio u kontakt sa Vukićem, koji objašnjava šta je zapravo posredi.

„Strahinja Pavlović je na pregledima u Rumu, tu sam zajedno sa njim i ostaćemo do ponedeljka. Niti je igrač pao na testovima, niti je transfer propao. Glavni doktor klinike gde su pregledi izvršeni nije prisutan, vraća se početkom sedmice i on je taj koji daje "zeleno svetlo". Uvereni smo da je sve u najboljem redu i da će transfer ubrzo biti kompletiran”, kaže Zvonimir Vukić.

Da podsetimo, supertalentovani štoper, rođen 2002. godine, zablistao je tokom prolećne sezone u dresu Partizana. Njegov transfer u Lacio bi trebalo da bude težak 5,5 miliona evra. Uz podatak da bi Pavlović ostao na jednogodišnjoj pozajmici u Humskoj.