Gaudlok nadomak potpisa!

Američki košarkaš će najverovatnije biti poslednji komadić koji je potreban slagalici italijanskog stručnjaka...

FOTO: Gettyimages.com
Bivši bek šuter Lejkersa, Uniksa, Fenerbahčea, Makabija i Armanija Endru Gaudlok na korak je od potpisa ugovora sa Partizanom.

Bio je velika želja Andree Trinkijerija, sarađivali su u Uniksu, kad su u sezoni 2013/14 igrali nezaboravne mečeve protiv Crvene zvezde u polufinalu Evrokupa, prvi od njih u Areni, pred više od 20.000 navijača.

Košarkaš je pomenute godine bio i MVP tog takmičenja, a naredne sezone je bio i član druge najbolje petorke Evrolige.

prodavnica

Dugo su pregovarali, Amerikanac je isprva bio preskup, a sada nezvanično saznajemo da su otklonjene sve prepreke na putu ka potpisivanju ugovora.

Prema svemu sudeći, Gaudlok će biti poslednje veliko pojačanje crno-belih za predstojeću sezonu, a ukupno osma pridošlica, posle Gordića, Peinersa, Mozlija, Tomasa, Voldena, Parahovskog i Birčevića.

Proteklu sezonu on je proveo u kineskim Šandong Golden Starsima, a sada je veoma blizu povratka u evropsku košarku.

Iskusni bek će u decembru ove godine napuniti 31 godinu, visok je 191 centimetar i svakako će biti izuzetno značajan šraf u igri tima italijanskog trenera, ukoliko pregovori do kraja budu prošli po planu. On bi mogao da približi ekipu ponovnom učešću u najjačem evropskom klupskom takmičenju, kao što je u poslednje vreme i najavljivano iz kluba kao glavni cilj za nadolazeću sezonu.


Izvor: Mondo.rs