Gaudlok sve dalje od Partizana, ali sad su se pojavila dva nova imena, i to kakva!

U Partizanu rešeni da poslednje pojačanje bude prava transfer-bomba!

FOTO: KK Partizan NIS
Početak nove sezone se ozbiljno približio, već 26. septembra startuje Superkup ABA lige, gde će se crno-beli boriti za prvi trofej, a još uvek je neizvesno da li će do tada ekipa Andree Trinkijerija biti pojačana još jednim odličnim igračem na spoljnim pozicijama.

Protekle nedelje se dosta pisalo o Enrjuu Gaudloku, iskusnom Amerikancu kao potencijalnom pojačanju Partizana, ali kada se činilo da se pregovori privode kraju, on se oglasio na društvenim mrežama i poručio da nije baš tako blizu prelaska u Partizan.

Kako vreme prolazi, čini se da je on sve dalje od crno-belog dresa, pogotovo posle najnovije informacije koju je lansirao poznati košarkaški novinar Oracio Kauči.

Prema njegovim saznanjima koje je obelodanio na Tviteru, Gaudlok polako ispada iz igre, a nove Partizanove mete su navodno Šon Kilpatrik i Vejn Zelden!

Kilpatrik ima 29 godina, poslednji angažman imao je u Panatinaikosu, uz prethodno dugogodišnje NBA iskustvo, u Čikagu, Klipersima, Milvokiju, Bruklinu, Denveru...

Vejn Zelden je možda još atraktivnija opcija, radi se o igraču koji ima 25 godina, takođe sa NBA iskustvom iz Čikaga, Memfisa i Nju Orleansa u prethodnih nekoliko godina.

Za razliku od Kilpatrika nema evropskog iskustva, ali pitanje je da li mu je to i ambicija u ovom trenutku, s obzirom na dosadašnji košarkaški put.

U svakom slučaju, očekuju se veoma zanimljive vesti iz Partizana narednih dana.Izvor: Sportske.net