Kakva je situacija sa povredom Bibrasa Natha... (VIDEO)

Navijače Partizana zabrinula je povreda trenutno igrača koji najviše doprinosi timu Sava Miloševića tokom 161. „Večitog derbija”.

FOTO: FK Partizan
Bio je maestralan protiv AZ Alkmara, a sinoć je u velikoj meri pomogao da se na pleća baci Crvena zvezda, iako je napustio igru u 77. minutu pre nego što su Suma i Tošić postigli dva gola za konačnih 2:0.

Natho se povredio već u 46. minutu, tada se požalio na bol u zglobu, ali je nastavio da igra i kasnije imao odličnu pripremljenu šansu za Sadika koju on nije iskoristio.

Izdržao je još pola sata, a onda ga je Savo Milošević zamenio. Mnogi su se zabrinuli zbog njegovog stanja, a danas su stigle prve vesti o njegovoj povredi.

Ona nije teže prirode, u pitanju je otok na skočnom zglobu, koji je priličan kao i bol koji Izraelac oseća, ali se ne očekuje da će dugo odsustvovati sa terena.

Više informacija će biti poznato na sutrašnjoj konferenciji za medije uoči duela crno-belih protiv Javora, koji se u sredu igra u Ivanjici.

POGLEDAJTE GOLOVE NATKA U DUELU SA AZ ALKMAROM

Nakon tog meča, crno-bele čeka gostovanje u Nišu ekipi Radničkog, a zatim i putovanje u Kazahstan na duel drugog kola Lige Evrope protiv Astane.